SHADOW OF THE PAST

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » SHADOW OF THE PAST » Флудильник » Курсы


Курсы

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Посоветуйте, какие курсы программирования сейчас пользуются популярностью?

2

Мне кажется лучше выбирать к чему лежит дужа. Кто-то любит возиться с аналитикой, а кому то нравится визуализировать результаты своей работы. Вот я пошел учить язык программирования Java https://itea.ua/courses-itea/java-programming/ Мне очень нравится, дается легко, но у меня был немного опыт в этом.

3

Я бы попробовала только онлайн версию, есть такое у них? Просто скучно дома, нужно развиваться однозначно. А ходить просто нет времени совсем

4

Так с этим сейчас вообще проблем нет!  Я даже нашла онлайн школу программирования для детей https://excklusiveit.com/ Это очень удобный формат обучения. А главное, что ребенка не нужно заставлять учиться - он это делает сам и с большим удовольствием и интересом!

5

А вот есть школы, в которых курсы такие сразу есть ? Я бы какую-то школу в Киеве рассмотрела

6

Мох діти із великим задоволенням навчаються к приватній київській школі Базис https://www.basis.kiev.ua  . Тут дуже крутий потенціал приховано. Всі діти навчаються тут правильно працювати як у команді, так і індивідуально.  Це дійсно дуже круто та класно, тут можна спокійно навчати дітей для того, щоб вони потім спокійно змогли отримати круту вищу освіту без особливих проблем.

Отредактировано Карина (2022-02-28 20:50:20)

7

Меня интересуют курсы фронтенд, может кто-то проходил, что можете сказать?

8

Сейчас довольно популярно обучение фронтенд разработке  https://dan-it.com.ua/program/kiev/front-end/ я обучалась в этой школе, записывайтесь на консультацию и тестирование, получите индивидуальный план развития в IT сфере, это очень удобно, ведь можно сразу понять, подходит вам направление или же нет, узнать все нюансы. Обучение в этой школе можно проходить как онлайн, так и офлайн на локации.

9

Одним з найкращих способів пошуку роботи є перегляд ресурсів пошуку роботи на інтернеті, а також розпочати розслідування на сайтах зайнятості та кар'єрних ресурсах.

10

Шукаєте цікаву та сучасну роботу? Тоді вас чекають в компанії Галактика https://ain.ua/2022/12/28/nas-ne-zupyny … ogodennya/ Завжди можна зустріти відкриті вакансії на посади в сфері ІТ, HR, СЕО та інших сферах. Слідкуйте за актуальною інформацією та надсилайте своє резюме. Натомість ви отримаєте шанс працювати в українській компанії, розвиватися та отримувати гідну платню.

11

Бульба написал(а):

Посоветуйте, какие курсы программирования сейчас пользуются популярностью?

Реєструйтеся на наші айті курси сьогодні та розширюйте свій професійний потенціал у сфері інформаційних технологій, разом з IT компаніями, які навчають. Висококваліфіковані експерти CHI IT Academy забезпечать вас знаннями та навичками, необхідними для успішної кар'єри у сфері інформаційних технологій. Ми пропонуємо індивідуальний підхід до кожного студента, орієнтований на досягнення ваших особистих та професійних цілей. Навчальні програми https://chiacademy.software/ охоплюють широкий спектр тем: від програмування та веб-розробки до штучного інтелекту та аналітики даних. Ми використовуємо сучасні методики навчання та надаємо можливість працевлаштування після успішного завершення курсу.

Отредактировано korovka33 (2023-12-12 14:28:15)


Вы здесь » SHADOW OF THE PAST » Флудильник » Курсы